Σκάφος

για τον κάτοχό του, αποτελεί την εκπλήρωσή ενός πολύ σημαντικού στόχου και την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου. Γι΄αυτό όχι μόνο επειδή από το νόμο είναι υποχρεωμένος, αλλά και για λόγο προστασίας του θέλει να το ασφαλίσει. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα για διάφορα είδη σκαφών να συγκρίνετε τιμές. Δείτε εδώ πιθανό κόστος ασφάλισης.

Η χώρα μας είναι ένας επίγειος παράδεισος νησιών, με ένα μήκος ακτογραμμής που είναι από τα μεγαλύτερα στον πλανήτη.Σε αυτή υπάρχουν απίστευτης ομορφιάς παραλίες, που πολλές φορές δεν είναι προσιτές, παρά μόνο από τη θάλασσα, με ένα σκάφος. Εκεί νιώθεις απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας μακριά από τους ήχους της πόλης. Ένα σκάφος σου δίνει τη δυνατότητα να τις ζήσεις και να τις απολαύσεις.

Το σκάφος όμως πρέπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένος, γιατί αν δεν είναι, τα πρόστιμα είναι πολύ υψηλά,αλλά και οι συνέπειες ατυχήματος ή θαλάσσιας ρύπανσης από το σκάφος, είναι επίσης υπαρκτοί και σε περίπτωση που παρουσιαστούν, σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν με ίδια κεφάλαια. Άρα η ασφάλιση του σκάφους είναι απαραίτητη, για να είναι το σκάφος αυτό που πρέπει, η απόλαυση που ονειρευόμαστε και η αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας.

Για τς περιπτώσεις που μπορούν να τύχουν και που δεν είναι αναμενόμενες, θα πρέπει να προλάβουμε αυτά που μπορούν να συμβούν. Στην ασφάλεια του σκάφους, καθοριστικό είναι το είδος του σκάφους, η ιπποδύναμη της μηχανής και το μήκος του σκάφους, αλλά πέρα από τις υποχρεωτικές καλύψεις, υπάρχουν και αρκετές άλλες που σας προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη. Μπορείτε όμως αν το θέλετε, εμείς σας το προσφέρουμε, από μόνοι σας να κάνετε τιμολόγηση και να ασφαλίσετε το σκάφος σας. Σας συνιστούμε όμως να μας συμβουλευτείτε, γιατί μπορούμε να σας υποδείξουμε και να σας εξηγήσουμε καλύψεις, που μπορεί να μην γνωρίζετε ή να μην έχετε σκεφτεί, που θα καλύπτουν ανάγκες που πιθανό να χρειάζεστε. Για την ασφάλιση του σκάφους σας  επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί μπορούμε να σας προτείνουμε προγράμματα με περισσότερη κάλυψη και χαμηλότερο κόστος.