Ασφάλεια Ζωής

είναι μια απόδειξη μέγιστης φροντίδας και υπευθυνότητας προς τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της οικογένειας και της επιχείρησης, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας τόσο σε μόνιμη ανικανότητα έως και την απώλεια ζωής.

Η βασικότερη αιτία για την ύπαρξη ενός ασφαλιστηρίου ζωής, είναι να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, που εξαρτώνται από τη δική μας ύπαρξη, έναντι του κινδύνου να μείνουμε μόνιμα ολικά ανάπηροι ή ενός πρόωρου και αιφνίδιου θανάτου. Σκεφτείτε, πως θα μπορούσε να εξελιχθεί στις ακόλουθε περιπτώσεις η ζωή σας ή και των δικών σας αγαπημένων προσώπων.

  • Από κάποιο ατύχημα ή και από μια σοβαρή και εξελισσόμενη ασθένεια, μένει ένα άτομο παράλυτο και πλέον δεν μπορεί να εργαστεί και να φέρει το εισόδημα στο σπίτι του. Εδώ όχι μόνο δεν υπάρχει εισόδημα, αλλά ταυτόχρονα απαιτούνται και αλλαγές μέσα στο σπίτι, για να μπορεί να ζει σε αυτό και αυξημένα κόστη για τη θεραπεία του.
  • Από κάποιο ατυχές συμβάν χάνει τη ζωή του, το άτομο που φέρει το εισόδημα στο σπίτι, ενώ είχε δική του επιχείρηση που απασχολούσε και άλλα άτομα, σύζυγο, ανήλικα παιδιά, τρέχουσες δανειακές υποχρεώσεις. Πως θα μπορέσουν τα άτομα που έμεινα πίσω να ανταποκριθούν στη απώλεια αυτή, πέρα από το ψυχολογικό, κυρίως στις οικονομικές υποχρεώσεις.
  • Δουλεύετε μια ζωή, δημιουργείτε, φτάνετε σ’ ένα καλό οικονομικό και βιοτικό επίπεδο και πλησιάζετε πλέον στην περίοδο της ξεκούρασης και ανάπαυσης, όπου θα εξαργυρώσετε τους κόπους μιας ζωής, στην περίοδο της σύνταξης. Τότε θέλετε να εκπληρώσετε τα όνειρα σας, άνετη ζωή, ταξίδια, ξεκούραση χωρίς έννοιες. Πιστεύετε πως αυτά μπορείτε να τα πετύχετε, μόνο με την σύνταξή από το κοινωνικό σας φορέα;

Υπάρχουν και αρκετές άλλες περιπτώσεις να αναφέρουμε και να σκεφτούμε. Αν όμως δεν θέλετε, να βρεθείτε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ούτε εσείς, ούτε να βάλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε όταν βγείτε σε σύνταξη να μην μειώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να χαρείτε τη ζωή σας και να κάνετε όνειρα, ρωτήστε μας, είμαστε εδώ, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί, με βάση τις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες σας, το σωστό πρόγραμμα που θα σας προστατεύσει και θα σας δημιουργήσει τη ρευστότητα για την υλοποίηση όλων αυτών.