Ατύχημα

αιφνίδιο, απρόβλεπτο γεγονός, που απότομα μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Όσο μικρό ή μεγάλο είναι ένα ατύχημα που θα υποστούμε, αλλάζει άμεσα τις συνθήκες και συνήθειες τις καθημερινότητάς μας, περιορίζοντας αυτές.

Καθημερινά, σε κάθε δραστηριότητα μας, πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, του οποίου οι συνέπειες μπορεί να είναι έως και καταστροφικές, φτάνοντας μέχρι την απώλεια ζωής. Κάθε 3 δευτερόλεπτα με βάση διεθνή στατιστική, κάποιο άτομο παθαίνει ένα ατύχημα. Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν πως ο καθένας μας έχει βιώσει κάποια στιγμή ένα ατύχημα στη ζωή του, οι συνέπειες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ευχάριστες, είναι δυσάρεστες έως και πολύ. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε περιπτώσεις όπως:

  • Συνέπεια ενός ατυχήματος υπάρχει ακρωτηριασμός, που οδηγεί σε μόνιμη μερική ή και ολική ανικανότητα.
  • Συνέπεια εργατικού ή και μη ατυχήματος ο παθών δεν μπορεί να εργαστεί για μήνες, χάνοντας εισόδημα.
  • Σε αθλητική δραστηριότητα χτυπάει και σπάει το πόδι του.
  • Στο σπίτι η νοικοκυρά ανεβαίνει σε σκάλα και πέφτει με συνέπεια να υποστεί κάταγμα.
  • Στο δρόμο παραπατάει πέφτει και χτυπάει σπάζοντας το χέρι.

Και πόσες ακόμη περιπτώσεις με συνέπειες θλιβερές, αλλά αυτές οι συνέπειες μπορεί μέχρι και να μηδενιστούν ή τουλάχιστον να περιοριστούν σημαντικά, μέσα από τις καλύψεις ενός ασφαλιστικού προγράμματος προσωπικού ατυχήματος, που θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Μην αφήνετε λοιπόν ένα ατύχημα να αναστατώσει τρομερά την καθημερινότητα και τη ζωή σας, αντιμετωπίστε το με την πρέπουσα σημασία και φροντίδα. Μαζί μπορούμε να βρούμε, ανάλογα με τη δραστηριότητα και τις καθημερινές συνήθειες σας, το σωστό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη.