Υγεία

το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να έχουμε, γι’ αυτό αξίζει την μεγαλύτερη έννοια και φροντίδα μας. Προστατεύοντας την υγεία μας, δεν βάζουμε σε δύσκολες καταστάσεις τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε και μας νοιάζονται.

Ζούμε καθημερινά, τόσο από εμπειρίες δικές μας, τρίτων ή από τις ειδήσεις, την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία. Ταλαιπωρίες σε ουρές, δύσκολη πρόσβαση, μέτριες υπηρεσίες, μεγάλες αναμονές για χειρουργεία και πολλά άλλα που καθιστούν την αναγκαία και απαραίτητη περίθαλψη, σε ταλαιπωρία του ασθενή και των δικών του ανθρώπων.

Αξίζουμε να βρισκόμαστε σε μια περίπτωση ασθένειας, αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις; Υπάρχει δυνατότητα να τις αποφύγουμε; αν ναι μπορεί αυτό να γίνει και σε λιγότερο χρονικό διάστημα; Και βέβαια, αυτά και πολύ περισσότερα μπορούν να γίνουν, μέσα από ένα πρόγραμμα υγείας. Ακόλουθα, ενδεικτικά και μόνο θα σας αναφέρουμε κάποια από τα πλεονεκτήματα ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας:

  • Υψηλής ποιότητας νοσοκομειακή περίθαλψη και παροχών υγείας όποτε χρειαστούν.
  • Ελεύθερη επιλογή του νοσηλευτικού ιδρύματος.
  • Δική σας επιλογή του γιατρού που θα σας περιθάλψει ή / και θα χειρουργήσει.
  • Επιλογή πόσοι ασθενείς θα είναι στο δωμάτιο.
  • Κάλυψη αποκλειστικής νοσηλεύτριας αν είναι απαραίτητη για τη νοσηλεία.
  • Κάλυψη εξόδων αποκατάστασης εφόσον χρειάζεται μετά τη νοσηλεία
  • Κάλυψη για νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπεία ή μονάδα αυξημένης φροντίδας.
  • Παροχές όπως αποκατάσταση μαστού, μοσχεύματα, ακτινο- και χημειοθεραπείες

Ένα πρόγραμμα υγείας μπορεί να σας καλύψει για όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να τύχουν, με τις καλύτερες παροχές (νοσοκομείου, γιατρών, εξετάσεων κλπ), όπου δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς τίποτε επιπλέον. Αν όμως επιλέξετε να συμμετέχετε στο κόστος της νοσηλείας σας, είτε με εφάπαξ ποσό, είτε με ποσοστιαία συμμετοχή, δική σας πάντα επιλογής, τότε μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος του προγράμματος.

Η απόφαση όμως για τη δημιουργία ενός ασφαλιστικού προγράμματος, είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό η επιλογή του ατόμου που θα συνεργαστείτε, είναι πολύ σημαντική, για να την εμπιστευτείτε στον οποιονδήποτε φίλο, συγγενή ή σε πληροφορίες μόνο από το διαδίκτυο. Οφείλετε να εμπιστευτείτε άτομο που έχει την εμπειρία και τις γνώσεις, όχι μόνο να δημιουργήσει το πρόγραμμα υγείας, αλλά και στη διάρκειά του να είναι σταθερά δίπλα σας, για να σας καθοδηγεί και να σας υποστηρίζει, όταν αυτό θα κρίνετε απαραίτητο. Πάνω απ’ όλα όμως να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, καθώς το ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, είναι απόφαση ζωής με διάρκεια ζωής και είναι κρίμα να μην μπορείτε να το υποστηρίξετε, όταν θα σας είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Εμείς διαθέτουμε αυτό το τρίπτυχο των απαιτήσεων μιας ασφάλισης υγείας που είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΓΝΩΣΕΙΣ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε τις ανάγκες σας, και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση,μέσα από πολλές εναλλακτικές που διαθέτουμε.