Φυσικό Αέριο

μορφή ενέργειας για θέρμανση και μαγείρεμα. Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν να συνδεθούν στο δίκτυο του φυσικού αερίου, καθώς είναι μια καθαρή λύση για το περιβάλλον, αποφεύγουν όλη τη διαδικασία της προμήθειας πετρελαίου και έχουν χαμηλότερο κόστος.

Το φυσικό αέριο ως μορφή ενέργειας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση και μαγείρεμα. Ο καταναλωτής που μπαίνει στη διαδικασία του κόστους μετατροπής, το κάνει γιατί θέλει οικονομικότερη θέρμανση, αλλά και να μην έχει την ταλαιπωρία στην όλη διαδικασία της θέρμανσης με πετρέλαιο. Όταν πήρε την απόφαση, έκανε μια έρευνα αγοράς για τα κόστη της μετατροπής, αλλά και για την επιλογή του παρόχου και του προγράμματος, με βάση δικά του κριτήρια, κάνοντας την καλύτερη γι’ αυτόν επιλογή.

Η ερώτηση όμως που πρέπει να κάνει ο καθένας που χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο είναι, αν σήμερα έχει τα ίδια κριτήρια και εφόσον η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε ο πάροχος και το πρόγραμμα που έχει, είναι σήμερα ότι πιο συμφέρον γι΄αυτόν; Με τόσους παρόχους σήμερα και τόσα προγράμματα, δύσκολα να το διαπιστώσει και αρκετά χρονοβόρο. Σε περίπτωση που δεν είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα αυτό που επιλέξατε, έχει ως συνέπεια, κάθε μήνα να χάνετε χρήματα, που δεν είναι απαραίτητο να χάνονται.

Εμείς ως εξειδικευμένοι ενεργειακοί σύμβουλοι μπορούμε, γνωρίζοντας την αγορά, να σας δείξουμε προτάσεις και να σας δώσουμε λύσεις, που θα σας μειώσουν το κόστος και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Μη χάνετε χρόνο ρωτήστε μας και κερδίστε χρήματα.